Tarife plaja 2024

Program: 8:00-18:30

Facilitati: free wifi/ charge station

Aflata la o distanta de aproximativ 200m de club, plaja Mediterraneo reprezinta un loc de relaxare atat pentru clientii clubului, cat si pentru alte persoane. Muzica placuta, nisipul fin cernut si nivelat in fiecare seara, precum si personalul prompt si amabil, va fac sa va bucurati de zilele petrecute pe malul Marii Negre.

Clientii Clubului de Vacanta Mediterraneo pot opta pentru achizitionarea Pachetului Plaja ce consta in rezervarea sezlongurilor de la receptia clubului in momentul efectuarii check-inului ,pe toata durata sejurului.In functie de disponibilitate, clientii isi pot alege sezlongurile, pe toata durata sejurului, evitand situatiile neplacute cum ar fi: lipsa locurilor (in weekend plaja este foarte aglomerata), un loc mai departe de apa ,etc.

Pentru clientii care nu doresc achizitionarea Pachetului Plaja , rezervarea sezlongurilor se va face direct la plaja, in functie de locurile disponibile .

  • Pachetul plaja se achita INTEGRAL la receptie (numerar,card).
  • Contravaloarea sezlongurilor sau a rezervarilor direct la plaja se achita numai numerar.
  • Pachetul Plaja nu este returnabil partial (ex : vreme nefavorabila, nu se ajunge la plaja din diverse motive etc.)
Perioada   
Tipul
01.06 – 11.07 12.07 – 25.08 26.08 – 05.09
Sezlong in zona de recreere cu plata
1 Persoana
40 lei/zi 50 lei/zi 50 lei/zi
  • Clubul de vacanta Mediterraneo pune la dispozitia clientilor si o zona de recreere fara plata, in suprafata de 400 mp, unde accesul turistilor este gratuit!
  • Copiii pana la 12 ani, au acces gratuit fara sa ocupe sezlong.